Lávaköves grillsütők

Lávakövön bármit grillezhetünk, csak a fantáziánk szabhat határokat. A lávakő természetes anyag, melyek a vulkánok területén találhatók, rendkívül jól akkumulálják a hőt. A lávaköveket grillezés előtt egyenletesen helyezze el a grillrács alá, az égőfejek fölé, gyújtsa be az égőfejeket (Piezo - gyújtás nyitott fedéllel), a lávaköveket melegítse maximális hőfokra 10-15 percen keresztül (környezet hőfokától függően). Alap feltétele a helyes grillezésnek a gyors és heves sütés, ezáltal a pórusok bezáródnak és a közepén marad a szaft. Az elkészítés idő 5 – 20 perc hústól, zöldségtől függően.

 

A Campingaz® grillsütők között biztosan megtalálja elképzeléseinek leginkább megfelelőt. Praktikus kiegészítő tartozékaink teszik teljessé és komfortossá grill-készülékeinket.

Találatok: 1 - 1 / 1